Yogima Yoga | Yoga voor bedrijven
6
page-template-default,page,page-id-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Yoga voor Bedrijven

Yoga op kantoor heeft veel voordelen. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat je je aandacht weer even helemaal in het Nu brengt.

Vaak gaan je gedachten tijdens het werk alle kanten op. Helemaal als je al een tijdje voor je computerscherm te vinden bent en er steeds meer energie gaat naar allerlei zaken die op dit moment eigenlijk helemaal geen prioriteit hebben.

 

Daarnaast is een mens niet gemaakt om voor zo’n lange periode in een stoel te zitten. Vaak stimuleren bureaustoelen de natuurlijke zithouding niet en zak je al snel onderuit. Dit leidt in veel gevallen tot onderrug- en schouderklachten.

 

Een verkeerde zithouding kan zelfs leiden tot een verkeerde ademhaling, omdat je onbewust je schouders iets naar voren laat hangen en er minder ruimte aan de voorkant van het lichaam is voor de adem. Hierdoor ga je sneller en hoger ademen en stimuleer je jouw fight-/flight modus. Alles behalve rustgevend en effectief dus.

 

Yogima Yoga op kantoor stimuleert om regelmatig terug te komen bij een goede houding en de ademhaling. Dit zorgt voor een reset van lichaam en geest tijdens je werkdag. 

Mindfulness voor Bedrijven

Snel afgeleid, gejaagd gevoel of werkstress?

 

In een drukke werkomgeving zijn mensen vaak bezig met dat wat er straks moet gebeuren of zaken die eerder hebben plaatsgevonden. Ook hebben veel werknemers gedachten en oordelen over van alles en nog wat. Mensen zijn vaak niet in het hier en nu en kunnen zo teveel werkdruk ervaren.  Een mindfulness-training helpt dan zodat medewerkers zich niet verliezen in de dagelijkse hectiek. Mindfulness helpt om met praktische handvatten, de aandacht bewust te richten en om vandaag te leven, niet gisteren of morgen. Het stressniveau van medewerkers zal dalen, de focus neemt toe en ziekteverzuim zal afnemen.

 

Mindful leven is iets wat je kunt leren!

Innerlijke rust, vitaliteit, ontwikkeling en creatiekracht

 

Voor de mogelijkheden op kantoor of buiten kantoor kunnen wij op maat afstemmen waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Dit kan verschillen van wekelijkse sessies tot eens per maand.

 

Workshop Yoga, Meditatie, Mindfulness

 

Tijdens een leuke, speelse en laagdrempelige workshop stemmen we af wat bij de medewerkers van uw bedrijf past. Het meer fysieke of meer de aandachtstrainingen. Uiteraard is een combinatie mogelijk.

 

Teamuitje (building) Verbinding 

 

Toe aan iets geheel anders en verrassends voor uw medewerkers?

Wij verzorgen een dag of dagdeel met Inspiratie, Vitaliteit & Verbinding.

Wij staan u graag te woord voor de mogelijkheden.