Yogima Yoga | Events
18
page-template-default,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Events 2020

26.1.2020 Ontspanningsuurtje

 

Een uur voor jezelf waarin we mediteren. Dit kan heerlijk liggend of zittend wat voor jou de voorkeur heeft. Geheel tot rust komen.
Het thema van deze avond is Jou Krachtcentrum en vanuit hier jou wensen voor 2020 laten stromen. Dit doen we door middel van Intentie plaatsen en door voelen.

Hieraan kan een ieder mee doen en is een fijn moment voor jezelf en om weer jezelf op te laden met hernieuwde energie.

Alle materialen zijn aanwezig.

 

van 19:30 – 20:30 (inloop vanaf 19:15)

€ 9,50

 

Reserveren  http://www.momoyoga.nl/yogima-yoga/

9.2.2020 Winter Yin Yoga XL

 

Thema van deze XL practice is het seizoen Winter en stemmen we af om na te gaan hoe we ons op dit moment in het lichaam voelen. Middels langdurige strekking komen we naar de diepere lagen van het bindweefsel om het water element meer te laten stromen waardoor we meer ruimte creëren in zowel lichaam als geest. Eventuele emoties mogen vrij komen en zetten we om in nieuwe energie. Tijdens de les vertel ik meer over het seizoen, de organen, de emoties, de ademhaling en voelen we diepe ontspanning.

 

Een kado aan jezelf om te verdiepen in je fysieke, emotionele en mentale lichaam. We sluiten af met heerlijke bites conform de Chinese 5 elementen voeding om het nog een extra dimensie te geven.

 

10:30 – 13:00 uur

(inloop vanaf 15 min van te voren)

Incl. alle materiaal

Incl. thee/bites

€ 29,50

 

Reserveren  http://www.momoyoga.nl/yogima-yoga/